Venekatsastus 2021

Sammutinhuolto satamassa 17-18 (Ei ole Savk:n järjestämä tapahtuma)

Katsastus tehdään ensisijaisesti perinteisesti katsastajan tullessa veneeseen tai etäkatsastuksena puhelimella ja watsup sovelluksella. Etäkatsastuksessa veneilijä varaa katsastuspöytäkirjan sekä varusteet jo valmiiksi esille ja ottaa yhteyttä katsastajaan watsupilla. Ajan voi sopia etukäteenkin esim. sähköpostilla. 
HUOM. 11.5 Etäkatsastus poistuu koronatilanteen helpottaessa,  sitä voidaan käyttää vain painavista syistä (korona tms.)

Katsastukset klo 17.00-19.30

  • 26.4 Maanantai
  • 11.5 Tiistai
  • 19.5 Keskiviikko
  • 24.5 Maanantai
  • 3.6 Torstai
  • 8.6 Tiistai
  • 14.6 Maanantai
  • 30.6 Keskiviikko  

Tiedotteet ja ladattavat materiaalit Klikkaa tästä

Katsastajien yhteystiedot Klikkaa tästä

Yleistä katsastuksista

Pidetään edelleen turvavälit ja maskit kasvoilla. Katsastaja ensisijaisesti ulkona ja omistaja sisällä veneessä.

1. Uuden purjehduskauden alkaessa tulee jokaisen kerholaisen huolehtia veneensä vuosikatsastuksesta 31.6 mennessä. Katsastamattomilta veneiltä peritään kaksinkertainen laiturimaksu.

2. Mikäli tarvitset vuosikatsastuksen varsinaisten katsastusaikojen ulkopuolella, ota yhteyttä katsastajiin. Tästä koituvat kulut sovitaan omistajan ja katsastajan kesken. Katsastajien yhteystiedot löytyvät kerhotalon ilmoitustaululta, katsastussivuilta ja  Tästä linkistä.

3. Runkokatsastus (peruskatsastus) – ota yhteyttä kerhon katsastajiin. Runkokatsastus tehdään veneen ollessa telakoituna, ei vedessä. Kun vene on telakoituna SaVk:n tarhoissa, runkokatsastus kuuluu vuosirekisteröintimaksuun. Muissa tapauksissa se pitää erikseen sopia katsastajan kanssa ja korvata katsastajalle aiheutuvat kulut.
Runkokatsastus tulee tehdä kun vene on uusi kerhossa tai kun venetodistus vaihtuu uudeksi eli 5 vuoden välein. HUOM. Tarhoissa olevat veneet runkokatsastetaan maalis-huhtikuussa katsastajien toimesta ilman sopimista. Tulosta katsastuslomake ja esitäytä tietosi ennen runkokatsastukseen tuloa. Lomake täällä

4. Hätämerkinantolaitemääräykset 2017 tässä linkissä

5. Pyrovälineissä pitää olla voimassaoleva valmistajan merkintä.

6. ”Paukkuliivien” vuosihuolto pakollinen. Ilman huoltosarjaa tai huoltomerkintää olevaa liiviä ei hyväksytä. Paukkuliivien huolto-ohje Ladattavissa tästä

7. Katsastukset loppuvat heinäkuun viimeinen päivä. Tämän jälkeen katsastamme vain kerhoon liittyvien veneitä tai tapauskohtaisesti katsastuspäällikön luvalla.

Uusille jäsenille katsastus ABC tästä linkistä uusien jäsenien katsastukset

Voit tutustua SPV:n katsastus sivuihin, sivustolla on paljon tietoa venekatsastuksiin liittyen tästä linkistä

Vaatimuksia kaudelle 2021

VENEEN SÄHKÖJÄRJESTELMÄT osana katsastusta Siirry sivulle tästä

Lisätietoja : Kerhon katsastajat tai katsastuspäällikkö Mika Latvasto, puh, nollaviissataa 848 090

Katsastusterveisin Mika Latvasto, laituri A-43 Donna.

Lähetä viesti katsastuksiin liittyen alla olevalla lomakkeella

Päivitetty 11.5.2021/ M.Latvasto